Dansk Maskincenter Odder Autoriseret STIHL forhandler
Butiksnyt

På denne shop-side kan du finde hele produktsortimentet fra STIHL og Viking med fotos og fyldige produktbeskrivelser. Du kan ikke købe, men reservere produkterne til afhentning i én af vore butikker. Vi håber, du finder det både nyttigt og interessant, som kunde, på denne måde at kunne researche lidt på egen hånd. Vi står naturligvis altid til rådighed for spørgsmål.

Vi bestræber os på altid at levere den bedste service og de mest konkurrencedygtige tilbud til dig. Vi har valgt at forhandle STIHL og VIKING produkter, fordi vi ønsker at sælge en vare, som vi kan stå inde for. STIHL er et tysk fabrikat og VIKING fra Østrig.

Begge varemærker går under mottoet "Keine Kompromisse" hvad angår deres produkter.

STIHL og VIKING er optimal kvalitet - sagt på dansk!!

STIHL og VIKING nyheder

Vidste du at STIHL & VIKING har et nyhedsrum?
Altså et sted hvor du kan læse alle deres pressemeddelelser, se spændende videoer og downloade et hav af billeder? Du kan tilmelde dig nyhedsrummet gå ind og kigge, samt tilmelde dig deres pressemeddelelser lige her!

Iøvrigt udsender STIHL/VIKING også alm. nyhedsbreve, ca. 4 om året, der opsamler stort og småt omkring alle deres maskiner og øvrige produkter. - Har du lyst til at modtage nyhedsbrev fra STIHL/VIKING, så klik her.